# Inloggen en rollen

> Hoe je inlogt en wie wat mag zien en wijzigen.

Bron: https://kyosk.nl/docs/inloggen-en-rollen

Je logt in op de Kyosk-app met je e-mailadres. Bij het inloggen vragen we om een tweede bevestiging, zodat alleen jij erbij kunt, ook als iemand je wachtwoord kent.

## De rollen

Elke collega krijgt een rol. Zo kan iedereen doen wat bij zijn of haar werk hoort, en niets meer.

| Rol | Wat die mag |
|---|---|
| Eigenaar | Alles voor jullie organisatie: berichten plaatsen, instellingen wijzigen en collega's uitnodigen |
| Bewerker | Berichten en slides plaatsen en wijzigen |
| Lezer | Alleen meekijken: zien wat er op de schermen staat en of ze het doen |

## Alleen je eigen schermen

Je ziet alleen de schermen van je eigen organisatie. Andere klanten van Kyosk zien jouw schermen niet, en jij de hunne.

## Collega's uitnodigen

Een eigenaar nodigt een collega uit met een e-mailadres en kiest de rol. Een uitnodiging kun je weer intrekken. Er is altijd minstens één eigenaar.

## Wat wij voor je doen

Het koppelen en onderhouden van de apparaten achter de schermen doet Kyosk. Dat kun je als klant niet per ongeluk veranderen.
